O NAS

Kvalitetna fotografija za trajen spomin


Ovekovečite pomembne spomine z dobro fotografijo. V Foto studiju Fotka vam omogočamo izdelavo kvalitetnih, studijskih fotografij. Portreti vaših malčkov ali družine bodo s pomočjo profesionalne fotografije vreden in dragocen spomin. Obeležite rojstni dan, pomembno obletnico ali podarite fotografijo za darilo.

E-fotograf, nič več nepotrebnih opravkov


V fotografskem studiu Foka vam nudimo slikanje za vse vrste dokumentov. V studiu koristimo sistem e-fotograf, ki močno poenostavi urejanje slik za osebne dokumente. Ko fotograf posname sliko, jo preko spletnih servisov prenese v centralno odložišče fotografij. Fotografijo tam preverijo in jih določijo unikatno serijsko številko. S to številko in potrdilom lahko na upravni enoti hitro in enostavno uredite vso svojo dokumentacijo. Fotografije v fizični obliki ne potrebujete več. Nič več ne boste zapravljali časa za nepotrebne opravke. Fotografijo lahko uporabite za izdelavo biometričnih potnih listin, na voljo pa vam ostane kar leto dni.

Albumi in okvirji za vse priložnosti


Kljub sproščenem vzdušju, boste v Foto studiu Fotka našli le najboljše. Ponudba okvirjev in albumov je pestra in skrbno izbrana. Okvirji so izdelan natančno in kvalitetno. Kvaliteta se kaže v izbiri materialov, med katerimi prednjačita les in kovina. Vsak okvir je lično izdelan in namenjen polepšanju bivalnega okolja. Tudi izbira albumov je številna.